Online cursussen voor ieder niveau

Of je nou wilt leren harp spelen, het vroeger hebt geleerd en wil bij blijven of een bepaald onderdeel van het harpspel eens wat beter onder de loep wil nemen: met een online cursus kun je op je eigen instrument, vanuit je eigen woonkamer én in je eigen tempo heel veel leren.

STARTERS

HarpHandig! Online leren harp spelen

 

Voor startende harpisten met weinig of geen muzikale ervaring.

Lees meer >


GEVORDERDEN

Leer alles over akkoorden en toonsoorten in je eigen tempo. 

In 7 lessen word je door de theorie achter de akkoorden geleid.  Met behulp van video's, luisteroefeningen en opdrachten word je uitgedaagd om je eigen begeleidingen te bedenken bij bestaande melodieën. 

  

De cursus is geschikt voor nieuwsgierige, gevorderde haken- of pedaalharpisten die niet vies zijn van een flinke portie theorie! Lees meer >


And there is more coming!

Online is DE HARPSCHUUR volop in beweging. Met inmiddels drie online cursussen op de rol, zijn er al heel wat enthousiaste deelnemers op gang. Maar er komt nog meer aan!

binnenkort

DAGELIJKSE DRIEKLANK DOSIS

Drieklanken vormen de basis van alle akkoorden.

 

Wanneer je ze iedere dag op een gedegen manier traint, speel je met meer gemak en trefzekerheid.

 

Dat voelt een stuk beter!


vanaf september 2021

HARPSEQUENS

 

HarpSequens is het vervolg op HarpHandig!

Je hebt de basis van het harpspel geleerd, wil verder, maar niet blijven bungelen...

 

Deze serie lessen kun je naar eigen inzicht en behoefte afnemen.

 

Per HarpSequens werk je aan stukken uit verschillende boeken die je zelf aanschaft. Met behulp van instructievideo's, technische oefeningen en improvisatie-opdrachten oefen je de stukken op een opbouwende manier. 

 


HarpFitness!

 

Fit worden en fit blijven op je harp? Met deze series van telkens 10 dagelijkse inspeeloefeningen is dat een koud kunstje.

 

Iedere week ontvang je een nieuwe oefening die je kunt gebruiken als dagelijkse warming-up. Met een duidelijke instructievideo en een pdf waarop de oefening staat uitgelegd.

 

Fitness voor de pedaalharp is vooral gericht op het gebruik van de pedalen. De andere varianten zijn geschikt voor hakenharp én pedaalharp.

 

 


Lees meer over harp spelen

 In de aanloop naar de online cursus  HarpHandig! heb ik een aantal blogs geschreven over diverse aspecten van harp spelen.