MENSEN ENTHOUSIAST MAKEN VOOR DE HARP

 

 

Als pedagoog heb ik ruim 30 jaar ervaring in het geven van harplessen aan jong en oud. Ik ben verbonden geweest aan diverse muziekscholen (o.a. Den Haag, Ridderkerk, Doetinchem en Amersfoort).

 

In 2007 heb ik DE HARPSCHUUR opgericht om mij te focussen op dat wat ik goed kan: mensen enthousiast maken voor dit fascinerende instrument. Mijn lespraktijk omvat leerlingen van alle leeftijden en niveaus uit Amersfoort en omstreken.

 

De laatste jaren heb ik mij meer en meer verdiept in de principes van de Hongaarse componist en pedagoog Zoltán Kodaly: een ware aanvulling op mijn pedagogische skills. Lees meer over deze methode.

 

Sinds de eerste corona-lockdown in 2020 heb ik daar ook een online lesprogramma - dat nog steeds wordt uitgebreid - aan toegevoegd.

Inmiddels zijn er al diverse harpisten vanuit het hele land en ver daarbuiten succesvol mee aan de slag. 

 

Ik ben een van de oprichters van een uniek  initiatief in Amersfoort: Muziek opMaat Amersfoorteen samenwerkingsverband van diverse zelfstandige muzieklespraktijken in en om Amersfoort.

 

 

 

 

Wij staan voor duurzaam, hoogwaardig muziekonderwijs binnen de regio en organiseren jaarlijks diverse activiteiten voor leden en hun leerlingen.