diverse leskaarten

Bij DE HARPSCHUUR kun je kiezen uit verschillende leskaarten. Klik hier voor de tarieven.

pedaalharpisten

Pedaalharp-leerlingen hebben standaard minimaal 45 minuten les.  Op die manier blijven rust en kwaliteit in de les gegarandeerd!

lesdagen

De lessen worden gegeven op maandag (ochtend-middag-avond), dinsdag (ochtend-middag) en woensdag (ochtend-middag-avond).

goede basis

Een goede basis leggen is essentieel voor een leven lang harp-speelplezier, ongeacht de leeftijd waarop je begint. Regelmatige supervisie gedurende de eerste jaren is daarom belangrijk. 

Ben je eenmaal 'op gang', dan kun je (vanaf 13 jaar) ervoor kiezen de frequentie iets terug te brengen.

Kinderen toT 13 jaar

Kinderen tot 13 jaar hebben wekelijks 30 minuten individueel les. Voor iedere vakantie wordt er i.p.v. de individuele les een groepsles gegeven (alleen indien er voldoende leerlingen in de basisschool-leeftijd beschikbaar zijn).

Kinderen van 13-18 jaar

Vanaf 13 jaar en minimaal 3 jaar harp-les bestaat naast de wekelijkse individuele les ook de mogelijkheid om eens per 14 dagen te lessen, al dan niet in combinatie met de samenspelgroep de Harpo's.

Lees meer over lessen voor tieners >>                                      Lees meer over samenspel >>

volwassenen vanaf 18 jaar

Vanaf 18 jaar bestaat er naast wekelijkse en twee-wekelijkse lessen ook nog de mogelijkheid om een 5- of 10-lessenkaart aan te schaffen, al dan niet in combinatie met samenspel bij Primus (voor beginnende harpisten) en Sequens (voor gevorderde harpisten).

De lessen van een  5- of 10-lessenkaart duren 45 minuten of 60 minuten en kunnen via de website gepland worden binnen 6 of 12 maanden na aanschaf.

*Kosten proefles: € 20,00. 

Vondellaan 26a

3818 WP Amersfoort  

033 465 43 16

06 132 70 142

info@deharpschuur.nl

 

deel via:

BLIJF OP DE HOOGTE

voor het schandelijk onregelmatig verschijnende 

SNARENNIEUWS.

 

Blijf  op de hoogte van alle activiteiten van DE HARPSCHUUR en kies je bedankje uit!

CONTACT

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.