... EN DIT ZEGGEN DE LEERLINGEN ZELF OVER DE LESSEN BIJ DE HARPSCHUUR:

Harples bij DE HARPSCHUUR is leerzaam én gezellig! Judith is vriendelijk, geeft persoonlijke aandacht en houdt rekening met je niveau. Is open en motiverend. Heeft ook leuke extra aanvullingen zoals het samenspel en andere uitvoeringen.

Suzanne, cursist


In de lessen van Judith krijg ik de inspiratie om inzet en geduld te hebben bij het leren spelen op de harp. Zij geeft inzicht in de muziek en weet goede moed aan te wakkeren. De rest doet de klank van het instrument, die maakt van het oefenen een feestje.

Aukje, cursist


Mijn dochter gaat met plezier naar DE HARPSCHUUR. Judith geeft op een fijne manier les, ze is erg betrokken bij haar leerlingen. Een paar keer per jaar organiseert ze leuke voorspeel-mogelijkheden voor haar leerlingen.

Yvonne, ouder


Harp spelen in de samenspelgroep bij DE HARPSCHUUR is leerzaam en heel gezellig! Het geeft energie om samen mooie muziek te maken. Judith heeft altijd goede tips om de muzikaliteit te verbeteren.

Eline, cursist


Harples bij DE HARPSCHUUR is heel leuk!

Maxime, jonge cursist


Judith is een heerlijk mens en een zeer kundige, ervaren en op de persoon toespitsende harplerares. Een echte aanrader!

Diana, cursist


Harples bij DE HARPSCHUUR is elke week weer een feestje. In een heerlijke ruimte en gezellige sfeer je harpspel verbeteren. We genieten als moeder en dochter beiden van de lessen bij Judith. We zien elkaar groeien en kunnen ons aan elkaar optrekken.  We hebben zelfs een keer samen les gehad!

Karen en Suzanne, cursisten


Ik vind de lessen bij Judith enorm inspirerend. Judith geeft elke keer handige technische tips waardoor ik meer grip krijg op de harp. Maar ze spoort me ook aan om met gevoel muziek te maken. Judith geniet als een stuk mooi klinkt en ze geeft me een duwtje als ik er harder aan moet trekken. Hierdoor ben ik in een paar jaar enorm vooruit gegaan met harpspelen en raak ik steeds meer thuis op het instrument. Ik ga met veel plezier naar de harplessen. 

Nienke, cursist


Harples in de harpschuur betekent voor mijn kind dat ze harp kan leren spelen ondanks haar dyslexie, omdat Judith de les daarop aangepast heeft. 

Rina, ouder


DE HARPSCHUUR

Omdat harp spelen meer is dan een optelsom tussen snaren en noten.

DE HARPSCHUUR

Omdat passie voor het instrument het beste overgedragen kan worden door iemand die zichtbaar begint te stralen wanneer ze speelt. 

DE HARPSCHUUR

Omdat gevoel voor muziek het beste ontwikkeld kan worden door een mix van verwondering en techniek.

DE HARPSCHUUR

Omdat het fijn is om een leerling van Judith te zijn! 

Kim, cursist


Ik vind het heel fijn dat ik daar les heb.  

Yaara, cursist


Harples in DE HARPSCHUUR betekent voor mij……op een ontspannen, speelse en plezierige manier dit mooie instrument onder de knie proberen te krijgen. Met veel aandacht voor individuele muziekwensen! 

Chantal, cursist


Harples in DE HARPSCHUUR betekent voor mij op een leuke manier beter worden in de muziekwereld met mijn harp en veel lachen om kleine foutjes.

Elise, cursist


Harples in DE HARPSCHUUR betekent voor mij ontspanning door inspanning. De lessen zijn leerzaam en elke keer weer verrassend. Harp is een prachtig instrument, maar best moeilijk. Judith maakt het behapbaar, zodat de inspanning niet ten koste gaat van het plezier in het harpspelen.

Tineke, cursist


Harples in DE HARPSCHUUR betekent voor mijn kind een goede opleiding in het spelen op de harp in een veilige omgeving met veel enthousiasme en aandacht voor de leerling!

Kristen, ouder


Harplessen bij DE HARPSCHUUR zijn elke twee weken weer een feestje. Judith brengt vrolijkheid en enthousiasme, is consequent en weet feilloos wat nodig is om mij het harpspel aan te leren en verder te ontwikkelen. Techniek, muzikaliteit, spelplezier, DE HARPSCHUUR doet het allemaal!

Daniëlle, cursist