... EN DIT ZEGGEN DE LEERLINGEN ZELF OVER DE LESSEN BIJ DE HARPSCHUUR:

Harp-les bij DE HARPSCHUUR is leerzaam én gezellig! Judith is vriendelijk, geeft persoonlijke aandacht en houdt rekening met je niveau. Is open en motiverend. Heeft ook leuke extra aanvullingen zoals het samenspel en andere uitvoeringen.

Suzanne, cursist

 

In de lessen van Judith krijg ik de inspiratie om inzet en geduld te hebben bij het leren spelen op de harp. Zij geeft inzicht in de muziek en weet goede moed aan te wakkeren. De rest doet de klank van het instrument, die maakt van het oefenen een feestje.

Aukje, cursist

 

Mijn dochter gaat met plezier naar DE HARPSCHUUR. Judith geeft op een fijne manier les, ze is erg betrokken bij haar leerlingen. Een paar keer per jaar organiseert ze leuke voorspeel-mogelijkheden voor haar leerlingen.

Yvonne, ouder

 

Harp spelen in de samenspelgroep bij DE HARPSCHUUR is leerzaam en heel gezellig! Het geeft energie om samen mooie muziek te maken. Judith heeft altijd goede tips om de muzikaliteit te verbeteren.

Eline, cursist

 

Harples bij DE HARPSCHUUR is heel leuk!

Maxime, jonge cursist

 

Judith is een heerlijk mens en een zeer kundige, ervaren en op de persoon toespitsende harplerares. Een echte aanrader!

Diana, cursist

 

Harples bij DE HARPSCHUUR is elke week weer een feestje. In een heerlijke ruimte en gezellige sfeer je harpspel verbeteren. We genieten als moeder en dochter beiden van de lessen bij Judith. We zien elkaar groeien en kunnen ons aan elkaar optrekken.  We hebben zelfs een keer samen les gehad!

Karen en Suzanne, cursisten

 

Ik vind de lessen bij Judith enorm inspirerend. Judith geeft elke keer handige technische tips waardoor ik meer grip krijg op de harp. Maar ze spoort me ook aan om met gevoel muziek te maken. Judith geniet als een stuk mooi klinkt en ze geeft me een duwtje als ik er harder aan moet trekken. Hierdoor ben ik in een paar jaar enorm vooruit gegaan met harpspelen en raak ik steeds meer thuis op het instrument. Ik ga met veel plezier naar de harplessen. 

Nienke, cursist

 

Harples in DE HARPSCHUUR betekent voor mijn kind dat ze harp kan leren spelen ondanks haar dyslexie, omdat Judith de les daarop aangepast heeft. 

Rina, ouder

DE HARPSCHUUR

Omdat harp spelen meer is dan een optelsom tussen snaren en noten.

 

DE HARPSCHUUR

Omdat passie voor het instrument het beste overgedragen kan worden door iemand die zichtbaar begint te stralen wanneer ze speelt. 

 

DE HARPSCHUUR

Omdat gevoel voor muziek het beste ontwikkeld kan worden door een mix van verwondering en techniek.

 

DE HARPSCHUUR

Omdat het fijn is om een leerling van Judith te zijn! 

Kim, cursist

 

Ik vind het heel fijn dat ik daar les heb.  

Yaara, cursist

 

Harples in DE HARPSCHUURbetekent voor mij……op een ontspannen, speelse en plezierige manier dit mooie instrument onder de knie proberen te krijgen. Met veel aandacht voor individuele muziekwensen! 

Chantal, cursist

 

Harples in DE HARPSCHUUR betekent voor mij op een leuke manier beter worden in de muziekwereld met mijn harp en veel lachen om kleine foutjes.

Elise, cursist

 

Harples in DE HARPSCHUUR betekent voor mij ontspanning door inspanning. De lessen zijn leerzaam en elke keer weer verrassend. Harp is een prachtig instrument, maar best moeilijk. Judith maakt het behapbaar, zodat de inspanning niet ten koste gaat van het plezier in het harpspelen.

Tineke, cursist

 

Harples in DE HARPSCHUUR betekent voor mijn kind een goede opleiding in het spelen op de harp in een veilige omgeving met veel enthousiasme en aandacht voor de leerling!

Kristen, ouder

 

Harplessen bij DE HARPSCHUURzijn elke twee weken weer een feestje. Judith brengt vrolijkheid en enthousiasme, is consequent en weet feilloos wat nodig is om mij het harpspel aan te leren en verder te ontwikkelen.

Techniek, muzikaliteit, spelplezier, DE HARPSCHUUR doet het allemaal!

Daniëlle, cursist