HArplessen

'IK HEB HET NOG NOOIT GEDAAN...DUS IK DENK DAT IK HET WEL KAN!'

(Pippi Langkous)

Het leren bespelen van de harp lijkt voor veel mensen een droom die maar moeilijk te verwezenlijken is. Dat dit niet zo heel moeilijk is, blijkt vaak een echte verrassing. 

In mijn lespraktijk kun je in je eigen tempo en op je eigen manier de harp  ontdekken. We volgen de route langs een aantal vaste thema's: techniek, solostukjes en samenspel. Daarnaast kijk ik naar datgene wat jou aanspreekt, wat je aan kan en wat je aan wil gaan. Binnen deze kaders wordt de hele harptechniek aangeboden wat resulteert in een grote diversiteit tussen de leerlingen. Voorop staat dat je geniet van de muziek en het muziek maken, ook al heb je niet elke dag de tijd en de gelegenheid om te studeren! 

 

Ook (ver)gevorderde leerlingen zijn bij mij van harte welkom. Ooit harp les gehad en weer zin om het op te pakken? Niet elke week les, maar eens per 14 dagen of de lessen in overleg met mij afspreken op iets minder reguliere basis? Kijk hier voor de mogelijkheden en boek meteen een proefles!

Een proefles kost € 12,50 voor kinderen en € 15,00 voor volwassenen (incl btw). Bij daadwerkelijke inschrijving wordt dit bedrag in mindering gebracht op de eerste factuur.


DE HARPSTUDIO op de website

Leerlingen van  DE HARPSCHUUR krijgen toegang tot DE HARPSTUDIO d.m.v. een wachtwoord. Hierin zijn allerlei wetenswaardigheden te vinden over de harplessen, voorspeel-middagen/avonden etc.

Via Play Along! krijg je bovendien toegang tot allerhande opnames van stukken die tijdens de lessen aan de orde komen. Op deze manier is het instuderen ervan een stuk fijner én leuker!

Ik ben een van de oprichters van Muziek opMaat Amersfoort. Dit is een samenwerkingsverband van diverse privé muzieklespraktijken in de regio Amersfoort.

Wij staan voor kleinschalig, hoogwaardig en duurzaam muziekonderwijs en bieden onze leerlingen op deze manier veel meer dan hun reguliere lessen. Denk hierbij aan gezamenlijke concerten, workshops, duodagen etc.