Nadat ik als twaalfjarige mijn eerste harplessen volgde aan de muziekschool van mijn geboortestad Maastricht wist ik zeker dat dit mijn vak zou worden. Na mijn conservatoriumstudie ben ik mij vooral gaan toeleggen op het spelen van kamermuziek. Met fluitiste Francien Post vorm ik al sinds onze studie aan het Utrechts Conservatorium een vast duo. Daarnaast ben ik harpiste van het Nederlands Begeleidings Orkest en speel ik regelmatig met diverse koren. 

Als pedagoog heb ik ruim 30 jaar ervaring in het geven van harplessen aan jong en oud. Ik ben verbonden geweest aan diverse muziekscholen.

In 2007 besloot ik om DE HARPSCHUUR op te richten en mij te focussen op dat wat ik goed kan: mensen enthousiast maken voor dit fascinerende instrument!

Ik woon naast DE HARPSCHUUR in Amersfoort samen met mijn echtgenoot Johan en twee van onze vier kinderen.