Nadat ik als twaalfjarige mijn eerste harplessen volgde aan de muziekschool van mijn geboortestad Maastricht wist ik zeker dat dit mijn vak zou worden. 

 

Mijn studie heb ik gevolgd bij Edward Witsenburg aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag  (diploma voor docerend musicus) en later bij Erika Waardenburg aan het Utrechts Conservatorium (diploma voor uitvoerend musicus, cum laude). Ook heb ik nog geruime tijd lessen gevolgd bij de in 2018 overleden harpiste Germaine Lorenzini in Lyon. 

 

 

Na mijn studie ben ik mij vooral gaan toeleggen op het spelen van kamermuziek. 

 

 

Met fluitiste Francien Post vorm ik al sinds onze studie aan het Utrechts Conservatorium een vast duo. Daarnaast speel ik regelmatig solo en met diverse koren en orkesten in het hele land.

 


 

Als pedagoog heb ik ruim 30 jaar ervaring in het geven van harplessen aan jong en oud. Ik ben verbonden geweest aan diverse muziekscholen voordat ik in 2007 met de oprichting van DE HARPSCHUUR mijn eigen draai kon geven aan dat wat ik goed kan: mensen enthousiast maken voor dit fascinerende instrument! 

 

Ik woon naast DE HARPSCHUUR in Amersfoort samen met mijn echtgenoot Johan en nog een van onze vier kinderen; de oudste drie zijn het huis al uit.

Lees meer