HARPLESSEN VOOR TIENERS

Leuk...je kind wil harp spelen!

Lees in dit e-book waarom het zo goed is voor je kind en wat er allemaal bij komt kijken.


Wanneer je naar de middelbare school gaat is het heerlijk om naast die drukke school ook met muziek bezig te zijn. Harp spelen heeft dan meer de functie van een uitlaatklep.

 

Veel kinderen stoppen met het bespelen van een instrument als ze naar de middelbare school gaan omdat ze bang zijn dat het te veel tijd gaat kosten of dat ze te veel huiswerk krijgen náást hun school-huiswerk. Dat is jammer en het hoeft echt niet. 

 

Harp-les bij DE HARPSCHUUR betekent vooral: plezier beleven aan het spelen en stap voor stap het instrument leren kennen, ook al heb je niet iedere dag de tijd om te kunnen oefenen. Probeer wel een zekere regelmaat van studeren in je wekelijkse schema in te bouwen. Op die manier blijf je 'on track' en dat zul je merken in de voortgang!

 

Naast je individuele wekelijkse les van 30 minuten is er de mogelijkheid om deel te nemen aan samenspelgroep de Harpo's. De Harpo's komen 5x per cursusjaar  bij elkaar om samen te spelen. We werken dan aan de stukken die we op het jaarlijkse concert laten horen. Ook kinderen die ergens anders harp-les hebben zijn van harte welkom om de Harpo's te komen versterken. 

 

Mocht je wekelijkse lessen echt te veel op je agenda vinden drukken, dan kun je ook kiezen voor 2-wekelijkse lessen (vanaf 13 jaar) al dan niet in combinatie met de Harpo's.

 

ouders

Ouders worden regelmatig geïnformeerd over de vorderingen van hun kind op de harp. Jaarlijks ontvangen zij de Kerstgroet, waarin kort beschreven staat wat ik tijdens de lessen zie en ervaar met hun kind. In april/mei zijn er tevens oudergesprekken waarin we bespreken hoe het gaat, wat er beter kan enz. Op die manier kunnen ouders met hun kind een goede afweging maken ten aanzien van het vervolg van de lessen.  

de aanschaf van een harp

Je staat misschien niet meteen te juichen wanneer je kind harp wil leren spelen... Lees hier meer over de aanschaf van een instrument en of dat direct nodig is.

Vondellaan 26a

3818 WP Amersfoort  

033 465 43 16

info@deharpschuur.nl

 

deel via:

BLIJF OP DE HOOGTE

voor het schandelijk onregelmatig verschijnende 

SNARENNIEUWS.

 

Blijf  op de hoogte van alle activiteiten van DE HARPSCHUUR en kies je bedankje uit!

CONTACT

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.