Je zit al een tijd op harp-les, kunt heus al van blad lezen, maar vindt het misschien toch wel veel: lezen, vingerzettingen in acht nemen, luisteren en dat alles terwijl je speelt... 

 

Tijdens deze bijeenkomst gaan we alleen maar spelen. We luisteren naar elkaar, reageren op wat we doen en maken onder bepaalde aanwijzingen samen muziek.  

 

Een uitdagende en bevrijdende  ervaring om op deze manier je instrument te (her)ontdekken! 

 

Reacties van deelnemers

 

Het was een inspirerende ochtend zo met z'n zessen. Met een richtlijn van een toonsoort of een ritme, maakten we spontaan muziek met elkaar. Het was ontspannend en een ontdekking dat het goed klonk, ook al hadden we niks voorbereid en elkaar nooit eerder gezien. De contacten onderling over allerlei facetten rond het harpleven waren ook de moeite waard.

Erica

 

 

Improviseren is spelen zonder goed of fout, we hangen het oordeel aan de wilgen en spelen m.b.v. wat suggesties en aanwijzingen van Judith om het plezier van het spelen. Makkelijker en leuker kan het niet worden.

Aukje

 

 

Ik volg nu 1,5 jaar individuele harplessen en het samen spelen met anderen was voor mij nog helemaal nieuw. Ik heb op deze dag op ontspannen wijze mogen ontdekken hoe leuk dit is en dat je ongeacht je niveau, tot een prachtig samenspel kunt komen.

Heidy

 

 

Deze workshop maakt dat je nou eindelijk eens bezig bent met alleen muziek maken! Hoofd uit,hart aan! We hebben echt heel mooie muziek gespeeld (en lelijke) zonder dat we eerder met elkaar gespeeld hebben. Wat ik een erg leuke opdracht vond was dat we muziek mochten bedenken bij een afbeelding. Hierdoor speel je meer met je fantasie en op je gevoel dan normaal. Echt leuke resultaten! Ik heb een hele leuke ochtend gehad en durf nu thuis ook eindelijk iets zonder bladmuziek te spelen. Voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen die nog niet geweest is!

Suzanne


Wanneer

zaterdag                ? 2021          |       ?  2022          

12:00 -13:00

Waar

 

 

DE HARPSCHUUR    

 

Zolang de 1,5 m afstand in acht moet worden genomen vinden de sessies plaats in de school achter DE HARPSCHUUR  bij meer dan 2 deelnemers.

Voor wie

vanaf 21 jaar

Harp mee?

Er zijn enkele haken-harpen beschikbaar. Laat bij aanmelding weten als je daarvan gebruik wil maken. 

Pedaalharp zelf meenemen.

Kosten

€ 25,00 per keer of € 40,00 voor beide keren  incl. btw, koffie/thee .

Te betalen via iDeal of vooruitbetaling; factuur volgt later.

 

aanmelden kan per keer

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

BETALEN

Kom van dat blad af!

Workshop improvisatie 

Kom van dat blad af! (workshop improvisatie)

€ 25,00