· 

A Classic Friday Night

Het cultureel-sociale uitje van het kwartaal dat je niet wilt missen! Vier laagdrempelige, informele vioolconcerten van hoog niveau, intiem en gezellig. Een klein uur vol korte contrastvolle stukken in wisselende stijlen.

 

Terwijl buiten de wind door de vallende blaadjes suist, klinken binnen de heerlijke warme klanken van de vervlogen zomer. Op het programma staan werken van Italiaanse, Spaanse en Griekse componisten, allemaal zonnig en kleurrijk, in deze dagen – een heerlijke nostalgische verzuchting naar de mediterrane zwoele nachten en heerlijke warme dagen.

Speciaal voor deze derde editie van Classic Friday Night schitteren twee muzikale meesters: harpiste Judith Jamin en violiste Rossi Ovtcharova.

 

Wij spelen een programma (van ruim een uur) vol verscheidenheid aan dynamische, verrassende maar ook vrij bekende stukken die voor verschillende combinaties instrumenten, gecomponeerd zijn tijdens uiteenlopende tijdperken.

 

Bekijk hieronder het hele concert!