· 

DE HARPSCHUUR online

 

 

2020 zal de boeken ingaan als het jaar waarin de wereld veranderde. Ook voor DE HARPSCHUUR geldt dat.

Vanaf het moment dat het Coronavirus toesloeg werden de harplessen online gegeven via diverse kanalen. 

 

Het maken van instructievideo's, het delen van filmpjes met wat je gedurende de week gedaan had, een digitaal huiswerkschrift: allemaal dingen die we een jaar ervoor niet voor mogelijk hadden gehouden.

 

Tijdens de lockdown is er hard gewerkt door iedereen en dat laten we zien in deze film. Het zomerconcert dat we normaal gesproken ergens in Amersfoort onder aanvoering van familie en vrienden geven werd ineens een digitaal zomerconcert. De film ging op 3 juli in première in bijzijn van enkele leerlingen in de tuin van DE HARPSCHUUR onder het genot van een hapje en een drankje als feestelijke afsluiting van dit cursusjaar.

 

Voor iedereen een bijzondere ervaring en wie weet...misschien zelfs voor herhaling vatbaar!

première

bekijk de film!