· 

Struinen in de tuinen: DE HARPTUIN

Zondag 8 juli vindt in diverse plaatsen het jaarlijkse evenement 'Struinen in de tuinen' plaats. Zo ook in Amersfoort! Tijdens dit evenement laten (amateur)artiesten zich zien en horen op diverse podia verdeeld over de hele stad in diverse (achter)tuinen.
De prachtige nieuwe locatie van DE HARPSCHUUR leent zich natuurlijk geweldig voor een optreden als dit en dus wordt mijn tuin voor een dag omgedoopt tot DE HARPTUIN, waarbij de harpen (droog!) in DE HARPSCHUUR staan en het publiek buiten zal luisteren.
In DE HARPTUIN is het een drukte van belang: Zoemende bijen, een droevige duif, een hond met de blues, trollen én elfjes op harpjes. Komt het zien en beleven!

DE HARPTUIN
zondag 8 juli   13:00 - 18:00    Vondellaan 26A  Amersfoort    Toegang: vrij
Er wordt op die middag 3X een programma van ca. 30 min gespeeld