· 

Zomerconcert DE HARPSCHUUR

De voorbereidingen voor ons zomerconcert zijn inmiddels in volle gang. Tijdens dit concert zal vooral muziek klinken van de Amerikaanse harpiste/componiste Kathryn Cater.  Met haar originele en eenvoudige stukjes weet zij de harten van menig (beginnend) harpist te veroveren. Met titels als Singing Wings, Soaring Strings en Forever in love with horses nodigt zij jong en oud uit eens iets anders te spelen op de harp dan het gebruikelijke repertoire.
Onlangs heb ik contact gehad met haar om haar te vertellen over dit concert, waarmee ze natuurlijk zeer vereerd is. Haar antwoord:

'Dear Judith,
What a delightful way to wake up this morning, to open my email and find your letter! How I wish I could come to your concert! I am so happy to know the music is encouraging students to enjoy their harps in your beautiful country. If you happen to take any videos and post them online, I hope you will send me a link. I would enjoy listening to your students perform.'

Een extra stimulans om er een spetterende avond van te maken! 

DE HARPSCHUUR Zomerconcert
vrijdag 1 juni 2018   19:30   Toegang: Vrij (collecte na afloop)
Kerkgebouw De Brug   Schuilenburgerweg 2  Amersfoort

Vondellaan 26a

3818 WP Amersfoort  

deel via:

BLIJF OP DE HOOGTE

CONTACT

 info@deharpschuur.nl

T  06 132 70 142