· 

DE HARPSCHUUR verhuist!

DE HARPSCHUUR verhuist in december naar de achtertuin van onze nieuwe woning aan de Vondellaan 26a in Amersfoort. Op dit moment is de locatie nog een grote bouwput: de fundering wordt aangelegd en half november wordt het hele gebouw geplaatst.

 

Het ontwerp is (natuurlijk!) van echtgenoot Johan Koopman en zijn Studio WA! Het gebouw wordt geheel gemaakt van hout, heeft openslaande deuren naar de tuin en zal gedeeltelijk 'bekleed' worden met ronde houtstammetjes, alsof er een stapel hout tegenaan ligt. Als dat niet één grote klankkast gaat worden...!

13 oktober 2017                Plaats maken voor DE HARPSCHUUR

21 november 2017                  De betonvloer ligt!

27 november 2017                Een schuur in wording...

30 november 2017            Wind- en waterdicht

                                                                                        11 december 2017              Sneeuw

26 december 2017: Witte kerst...

28 december 2017: eerste harp naar binnen!

Eindresultaat!