· 

DE HARPSCHUUR op de brug!

 

Tussen alle hoosbuien door hebben we het zaterdag 9 september toch aangedurfd om ons concert ten gehore te brengen. Het optreden van DE HARPSCHUUR vormde de afsluiting van een zeer geslaagde Dag van de Amateurkunst. Drie zgn. 'Bruisschuiten' van de Waterlijn vertrokken na elkaar om op enkele plekken aan de route stil te gaan liggen en te genieten van muziek en theater.

 

Op de brug van Uitgeverij Deviant (het monumentale pand dat jarenlang de Muziekschool van Amersfoort was) konden zij genieten van 10 harpisten van diverse leeftijden en niveau's. Slechts één keer hebben we alles moeten oppakken om even te schuilen voor het onstuimige herfstweer!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Vondellaan 26a

3818 WP Amersfoort  

033 465 43 16

06 132 70 142

info@deharpschuur.nl

 

deel via:

BLIJF OP DE HOOGTE

voor het schandelijk onregelmatig verschijnende 

SNARENNIEUWS.

 

Blijf  op de hoogte van alle activiteiten van DE HARPSCHUUR en kies je bedankje uit!

CONTACT

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.