· 

Zondagmiddaggasten met Judith Jamin

Zondag 26 maart was ik te gast bij dirigent Marijke van Leerzem in Café De Rooie Cent in Amersfoort. Met Marijke werk ik al bijna 20 jaar samen in allerlei (koor)projecten in de regio Amersfoort. Aan de hand van allerlei foto's, gedichten, anekdotes en uiteraard muziek maakten we een wandeling door mijn (muzikale) leven. Het was een bijzondere ervaring om op deze manier je gemaakte keuzes en al de dingen die zoal op je pad komen te mogen toelichten. Hopelijk heb ik mensen kunnen inspireren en mijn liefde voor de muziek en het leven weten over te brengen! Voor een indruk: bekijk hieronder een samenvatting.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Vondellaan 26a

3818 WP Amersfoort  

033 465 43 16

info@deharpschuur.nl

 

deel via:

BLIJF OP DE HOOGTE

voor het schandelijk onregelmatig verschijnende 

SNARENNIEUWS.

 

Blijf  op de hoogte van alle activiteiten van DE HARPSCHUUR en kies je bedankje uit!

CONTACT

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.