Online les? Kies uit:

  • FaceTime, maar dat is alleen beschikbaar voor mensen met een iPhone
  • ZOOM: Daarvoor klik je op een link (op het moment van je les) die ik je van tevoren per mail stuur.  Je moet dan de 'meeting-ID' en een bijgeleverd wachtwoord invullen en dan kan je harp-les starten. Dat kun je op je laptop/computer doen, maar ook op je telefoon. Het is het handigst wanneer je daarvoor de app op je device downloadt. Dat kost even wat tijd, dus doe dat van te voren zodat het geen tijd van je les afsnoept. Hier meer info.
  • Microsoft Teams: Je ontvangt van te voren van mijn per mail een link waar je op kunt klikken om op jouw lestijd in te voegen. Let erop dat je als gast de meeting wil bijwonen (iets lager door scrollen). Op die manier hoef je geen Microsoft-account in te vullen etc. Hier meer info.

6 tips voor online lessen

Op tijd

Zorg dat je op tijd klaar zit achter je (GESTEMDE) harp met je muziek binnen handbereik.

 

Apparaat niet op lessenaar

Zorg dat je muziek op je lessenaar staat en je verbindingsapparaat niet. Gebruik een statief of een tweede lessenaar of zet je device zo rechtop mogelijk IN DE BREEDTE op tafel of in de boekenkast, opgesteld aan je speelkant.

Op die manier kan ik jou het beste zien en niet je plafond....

 

Geen tegenlicht

Ga niet vlakbij het raam zitten. Door het tegenlicht kan ik je dan niet of slecht zien. Doe in ieder geval de gordijnen dicht als het niet anders kan.

 

Koptelefoon/oortjes

Gebruik een koptelefoon , oortjes of een box, dan heb je een beter geluid!

 

Gebruik (indien mogelijk) een kabel!

De beste verbinding krijg je wanneer je laptop/computer met een kabel verbonden is (dus niet via draadloos WiFI). Bij veel mensen is de verbinding slecht omdat er natuurlijk meer huisgenoten op WiFI zitten. Kijk of je dat kunt regelen.

 

Geen telefoongesprekken of huisdieren op de achtergrond...

Zorg dat er even niemand om je heen praat/loopt/geluid maakt. Dat is erg storend en het komt de concentratie niet ten goede.

Vondellaan 26a

3818 WP Amersfoort  

033 465 43 16

info@deharpschuur.nl

 

deel via:

BLIJF OP DE HOOGTE

voor het schandelijk onregelmatig verschijnende 

SNARENNIEUWS.

 

Blijf  op de hoogte van alle activiteiten van DE HARPSCHUUR en kies je bedankje uit!

CONTACT

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.